ATV Híradó

Nyolcadikán indul az ATV Spirit

Holnap indul az ATV új csatornája az ATV Spirit. Ezen könnyedebb hangvételű műsorok lesznek, főként talk show-k és filmsorozatok. Késő este viszont egy teljesen új híradó várja majd Önöket. Az ATV Spirit először a Telekom kábelszolgáltatónál érhető el a 114-es csatornán.

Félmillió karácsonyfát gyűjtenek be

Megindultak az úgynevezett fenyőjáratok, amelyek a kidobott karácsonyfákat szállítják el a szemétégetőbe. Csak a fővárosban több, mint fél millió fától szabadulnak meg az egy-másfél hónapos időszak alatt az emberek.

Tovább folytatódnak a tiltakozások

Alig néhány tucat tüntető vett részt azon az ironikus házavató bulin, amelyet hétfőn délre szerveztek civilek a miniszterelnök új munkahelye, a Karmelita kolostor elé. A szakszervezetek közben útlezárásokat, hídfoglalásokat is ígérnek.

Teljesen kiborult a csecsemőjét magára hagyó gödöllői nő édesanyja

Beismerő vallomást tett az a 28 éves nő, aki csütörtökön, egy árokparton szülte meg kisfiát Máriabesnyőn, majd sorsára hagyta az újszülöttet. Az egészséges babára nem sokkal a szülés után talált rá egy közelben lakó férfi. A kisfiú nagymamája az ATV Híradónak azt mondta: a lánya az utolsó pillanatig bizonytalan volt abban, hogy meg szeretné-e tartani a gyereket. A nagymama azonban mindent meg fog tenni azért, hogy magához vehesse, és felnevelhesse a kisfiút.

Liszt, olaj, rizs, édesség - húsvéti ajándékot osztott a HISZ

Húsvéti ajándékot kaptak rászorulók a Hit Gyülekezetétől. A csomagba tartós élelmiszerek, liszt, olaj és rizs került, de a jótékonysági akció szervezői a gyerekekre is gondoltak: nekik édességgel készültek. Sőt: amíg a szülők sorban álltak, a gyerekek akár szuperhőssé is változhattak. Részletek a videóban.

„Teljes testsúllyal fojtott” – így élte meg az MSZP politikusa az utcai támadást

Megtámadtak egy MSZP-s, és egy Párbeszédes aktivistát csütörtök délután a Móricz Zsigmond körtéren, miközben az európai parlamenti választásra gyűjtötték az aláírásokat. Az eddig még ismeretlen elkövető piros folyadékot locsolt a párbeszédes nőre, az mszp-s aktivistát pedig földre teperte, teljes testsúlyával ránehezedett, végül megharapta. Az eset után a támadó elment a helyszínről.

Több ezer állattól válnak meg húsvét után

A húsvétot sem bírták ki, máris leadtak egy nyulat az egyik budapesti állatvédő szervezethez. Több alapítvány már stopot hirdetett, vagyis húsvét után nem vesznek vissza egyetlen csirkét, kiskacsát és nyulat sem. A felhívások ellenére, húsvét után még mindig több ezer állattól válnak meg a felelőtlen gazdák.

Egyik napról a másikra lebontották a játszóteret

10 évig senkit sem zavart egy játszótér Nagykanizsán, amelyet a közelben lakók építettek saját pénzükön. Most azonban egyik napról a másikra a hivatalnak szemet szúrt, hogy ennek a néhány játéknak nincs engedélye, úgy pedig nem maradhatnak ott.

Korábbi videók betöltése