videó

A rendőrség zárta le Orbán Viktor beszédét Brüsszelben

Két óráig sem tartott a konzervatív konferencia, ahol Orbán Viktor is beszédet mondott volna, amikor a brüsszeli rendőrök véget vetettek neki. Orbán Viktor facebook-oldalán úgy fogalmazott: Brüsszel szintet lépett. Ha valaki kiáll a béke mellett, azt egyszerűen betiltják. A hatóságok azt nyilatkozták a Politiconak, hogy a közrend megzavarásának veszélye miatt döntöttek így.

kapcsolódó videók

 

Nagy a baj, több kórházban is leállhat a betegellátás, ha nem érkezik segítség

Inkasszózta egy műtéti anyagokat szállító cég az egyik kórház számláját, mert az egészségügyi intézmény régóta nem tudta törleszteni az adósságát - ilyesmire harminc éve nem volt példa. Rásky László, az Orvostechnikai Szövetség főtitkára szerint a cégeknek olyan sokkal tartoznak a kórházak, hogy elfogyott a türelmük. 

 

A Fidesz után a Mi Hazánk is leadta az EP-listájára érkezett ajánlásokat

Dúró Dóra elnökhelyettes híradónk kérdésére azt is elmondta, hogy már Budapesten is összejött a kellő számú aláírás a főpolgármester-jelöltséghez, ezt azonban várhatóan pár napon belül fogják leadni. Az LMP és a Momentum arról tájékoztatta híradónkat, hogy határidőre biztosan le fogják adni a kellő számú ajánlást.

 

Halállistát írt a kislány, aki szíven szúrta az egyik osztálytársát Bőnyben

Egy 20 centiméter pengéjű, otthonról hozott késsel szúrta szívtájékon osztálytársát egy 12 éves kislány a Győrhöz közeli Bőnyben. A település polgármestere Híradónknak azt mondta, a sérült gyereket megműtötték, állapota stabil. Az elkövető információk szerint halállistát vezetett, melyen pirossal jelölte azon osztálytársait, akikkel végezni akart.

 

Biztosan lesz következménye, hogy a belügy megszegte a titoktartást a bicskei áldozatok kártérítéséről

Biztos, hogy lehet jogi következménye annak, hogy nyilvánosságra került a pedofília miatt elítélt, korábbi bicskei gyermekotthon-igazgató, V. János áldozatainak megítélt összeg, az Ügyvédkör elnöke szerint. A Belügyminisztérium a Blikknek azt írta, 9 áldozatnak összesen 154 milliós kártérítést nyújtottak. Pop Mert a gyermekotthon egykori lakója nem érti, hogy miért hozta nyilvánosságra a Belügyminisztérium a szerződés egyes részleteit, miközben az áldozatokat titoktartásra kötelezték.