videó

Bemutatta programját Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt

Tízezer új bérlakást, kultúrkupont, vidámparkot, bkv rendészetet, és útfelújításokat is ígér Vitézy Dávid főpolgármesterré választása esetén. A politikus kampánynyitója után Brenner Koloman a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje bejelentette, hogy visszalép Vitézy javára. 

kapcsolódó videók

 

Novák Előd a Mi Hazánk majálisán történt náci karlendítésről: "szerintem belefér"

Toroczkai László szerint elképzelhető, hogy szándékosan vitték a Mi Hazánk majálisára a karlendítő csoportot, amikor a párt május 1-jei rendezvényén egy fiatalokból álló társaság náci karlendítéssel fotózkodott a Bikás parkban. A Momentum szerint a Mi Hazánk a náci ideológiát bagatellizálja a karlendítők bevédésével.

 

Magyar Péter bejelentette: részt vesznek a fővárosi választásban

Első polgármester-jelöltjüket, Balogh Balázst a 18. kerületben indítják - írta meg a HVG. A kerületben ezzel Balogh a nyolcadik induló. Karácsony Gergely híradónknak azt mondta, a listaállítás jogos igény egy párt részéről, a baj szerinte azzal van, hogy népszerű ellenzéki polgármesterekkel szemben állítanak jelöltet, amivel a Fidesz esélyeit növelik. 

 

Kemény kijelentést tett Orbán, de még elkerülhető a legrosszabb

Holnap délután négykor jár le a listák és a kötelező ajánlások leadási határideje az EP-választáshoz. A Nemzeti Választási Irodánál eddig azonban a 38 jelölőszervezetből mindössze hat adta le az íveket. Dobrev Klára például ma jelentette be, hogy a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség, több mint 60 ezer ajánlást gyűjtött össze az EP-választásra.

 

Kitört a táblaháború Jándon

Pár napja számoltunk be arról, hogy a község polgármestere a faluba érkezőket köszöntő táblát lecserélte. A No migration, No gender, No War felirat került az üdvözlet helyére, ám ezt kedden a felirattal egyet nem értők átalakították. Este azonban az új feliratokat a polgármester leszedte, majd délutánra a táblák hátoldalára helyezte fel.